UNIVERSALBANK
Despre BancăRapoarte financiareParteneriInformaţie de contact RO | RUS | ENG
  
Pagina principala / Noutati / Vizualizare
Noutati

23.10.2012

Comunicat privind plăţi suplimentare ale depozitelor persoanelor fizice
de către B.C. „Universalbank” S.A. în lichidare

Banca Comercială “Universalbank” S.A. în lichidare continue achitarea clasei de creante a depozitelor persoanelor fizice conform punctului 1. „Creanţele aferente depozitelor personale (art. 38¹¹ alin (3) lit. b) din Legea instituţiilor financiare)” din Lista de creanţe validata faţă de B.C. „Universalbank” S.A. în lichidare (la data retragerii licenţei – 15.02.2012).

Astfel, începînd cu 23 octombrie 2012 se anunta achitarea a unei noi transe a depozitelor persoanelor fizice în mărime de 20,0 (douăzeci) la sută din soldul ramas dupa valorificarea transelor de plati anterioare.

Plăţile depozitului se vor efectua în lei către deponent sau persoana împuternicită, în numerar la casieria B.C. „Universalbank” S.A. în lichidare pe adresa: mun. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, 180, et. 4, în zilele de lucru între orele 09:00 – 13:00, sau prin transfer la un cont la o bancă din Republica Moldova la cererea deponentului.

Sumele restante ale depozitelor persoanelor fizice se vor plăti de B.C. „Universalbank” S.A. în lichidare pe măsura acumulării mijloacelor băneşti din valorificarea activelor ei, fapt despre care vă vom informa suplimentar.

Silvia Marcu
Lichidator al B.C. „Universalbank” S.A. în lichidare