UNIVERSALBANK
Despre BancăRapoarte financiareParteneriInformaţie de contact RO | RUS | ENG
  
Pagina principala / Noutăţi / Vizualizarea noutatii
Noutăţi
19.07.2013   

A V I Z

privind efectuarea platilor suplimentare ale depozitelor personale fizice de catre B.C. “Universalbank” S.A. in lichidare

Banca Comerciala “Universalbank” S.A. in lichidare continua achitarea conform Listei de creante validata de catre lichidatorul B.C. „Universalbank” S.A. in lichidare, a clasei de creante - depozitele personale (fizice) conform art. 38(11) alin (3) lit. b) din Legea institutiilor financiare.

Astfel, incepind cu 19 iulie 2013 se anunta achitarea unei noi transe a depozitelor personale (fizice) in marime de 70,0 (saptezeci) la suta din soldul ramas dupa efectuarea platilor anterioare.

Pentru ridicarea mijloacelor, deponentii persoane fizice sau persoanele imputernicite ale acestora in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare urmeaza sa se adreseze cu o cerere catre lichidatorul B.C. „Universalbank” S.A. in lichidare la oficiul bancii pe adresa: mun. Chisinau, str. A.Sciusev, 34, et. 2, in zilele de luni-vineri, intre orele 09:00 – 13:00.

Sumele ramase ale depozitelor personale (fizice) urmeaza a fi achitate de B.C. „Universalbank” S.A. in lichidare pe masura acumularii mijloacelor banesti din valorificarea activelor bancii, fapt despre care B.C. „Universalbank” S.A. in lichidare va informa suplimentar deponentii persoane fizice.


Silvia Marcu
Lichidator al B.C. „Universalbank” S.A. in lichidare


2012 /  Ianuarie
 
Call Center: +373 22 269-722
E-mail: office@mail.universalbank.md